Sejur Lingvistic pentru Parinti si Copii in Turcia

fethiye wp

Perioada: 1 iunie – 24 august 2014

Locatie: Fethiye, Turcia

Cazare: campus / familie gazda

Cursuri de limba engleza: 

– pentru parinti: general / intensiv / afaceri

– pentru copii: 20 lectii / saptamana

Diverse activitati

Multe excursii


Fethiye este un oras turistic situat in sud-vestul Turciei, pe malul Marii Mediterane, intre Kusadasi si Antalya. Fiind o destinatie de litoral preferata de catre englezi, in timpul verii atmosfera este cea a unui oras din Anglia, limba engleza fiind auzita frecvent pretutindeni. Populatia rezidenta britanica este de peste 7000 locuitori, reprezentand peste 10% din populatia totala din Fethiye. De aceea, Fethiye este o optiune foarte interesanta si de luat in considerare pentru o tabara internationala de limba engleza.


Cazare

  • campus, in camere cu 4 paturi si baie comuna
  • familie gazda, in camere duble

Masa:  pensiune completa.


Scoala

Campusul are o suprafata de 3,3 ha si se afla intr-o zona impadurita, la 10 minute de plaja Oludeniz, celebra in toata lumea.

Facilitati: sali de clasa modern echipate, piscina, terenuri de fotbal, baschet si volei, mese de ping pong, biliard, fusball, Internet wireless.


Cursuri

Cursul de limba engleza include 20 lectii / saptamana, care au loc dupa-amiaza, intre orele 13:45-17:30, in grupe de cate maximum 15 persoane. In prima zi de curs, se sustine un test de plasament pentru repartizarea pe grupe in functie de nivelul lingvistic. In ultima zi de curs, se acorda un certificat de participare. Profesorii sunt vorbitori nativi de engleza si au experienta didactica.

Oferta speciala

Pentru tabara de minimum 3 saptamani – sustinerea gratuita a examenului Cambridge Young Learners.


Activitati

plaja, fotbal, baschet, volei, petreceri tematice, vizionari filme, concursuri de cultura generala (quiz-uri), tenis de masa, biliard, bowling, karaoke, barbecue, zumba etc.


Excursii

Programul include 3 excursii de cate o zi si cateva excursii de cate o jumatate de zi / 2 saptamani. Destinatii: shopping in Fethiye, plajele Oludeniz si Sarigerme, Kayakoy (orasul fantoma, parasit in 1923), Aqua Park, echitatie intre Hisaronu si Kayakoy, croaziera in 12 insule, jeep safari catre orasul antic Tlos, Delta Dalyan.Pentru tarife, inscrieri sau mai multe informatii,

click aici sau contactati-ne.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s