Despre Prezentarea Kings Colleges la Mara Study Turism

poza 1

Ieri seara ne-am adunat cu mic, cu mare la casa de licitatii Goldart pentru a discuta programele de liceu din Marea Britanie, in compania domnului Nicholas Addy, regional manager Kings Colleges.

Inainte de prezentare, atat domnul Addy, cat si invitatii nostri au putut admira, in atmosfera calda a casei, desenele si sculpturile lui Ion Irimescusi picturi in ulei de diversi autori renumiti, precum un inconfundabil portret de copil al lui Nicolae Tonitza.

In cadrul prezentarii, invitatii au primit detalii despre procesul de admitere, disciplinele de studiu si sistemul de testare, dar si despre viata de campus, in general, din Marea Britanie.

Programele Kings Colleges sunt concepute pentru a a ajuta tinerii sa devina mai independenti si sa ii pregateasca din timp pentru studiile universitare. Incep prin a fi cazati impreuna cu familii gazda, urmand apoi sa locuiasca in campus, in rezidente si, in final, in student houses (case / apartamente din oras, in care locuiesc mai multi elevi).

Sistemul de invatamant britanic cauta sa ajute tinerii sa se specializeze intr-un domeniu inainte ca acesta sa urmeze o universitate. Astfel, in primii doi ani de liceu, ei studiaza o gama larga de discipline (stiinte exacte si materii umaniste),  iar in ultimii doi ani de liceu, un elev va avea intre 3 si 5 materii de studiu, pe care si le va alege in functie de interesele proprii.

In plus, fiecare elev va avea sansa de a isi dezvolta pasiunile, inscriindu-se in cluburile si societatile deja existente, sau va putea crea unele noi.

Pana la finalul liceului, Kings Colleges le va fi oferit tinerilor cunostintele si indrumarea atat de necesare pentru avea incredere in fortele proprii si de a deveni studenti la universitati renumite.

Mara Study va multumeste inca o data pentru prezenta la evenimentul de ieri seara si va asteapta si la evenimentele viitoare!

PS. In caz ca nu ati reusit sa ajungeti la prezentarea de ieri seara si doriti sa aflati mai multe detalii despre liceele din Marea Britanie, contactati-ne.

PPS. Gasiti cateva poze de la evenimentul de luni in albumul nostru de pe facebook.

––––––

* Daca aveti drum prin Falticeni, va recomandam sa vizitati si Muzeul Ion Irimescu. 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s