Cursuri internationale de limba spaniola de tip Learn and Relax

Programe de limba spaniolă combinate cu MUZICĂ, sau cu DANS, sau SCUBADIVING

Locatie: Almeria, Spania

Perioada: Incepe in fiecare zi de luni (cu exceptia sarbatorilor legale )

Cazare: Hotel, Hostel, Gazda

Programe: General, Business, Combinate cu arte

Participanti: peste 18 ani

Almeria Spanish School

MARA STUDY , specializată în turismul educaţional, reinventează conceptul legat de cursuri în străinatate combinând frumosul cu utilul, nevoia de relaxare cu dorinţa de a învăţa. Alături de profesori ,vorbitori nativi de limba spaniolă, vă veţi relaxa pe una din frumoasele plaje ale Almeriei absorbind informaţiile oferite prin noi metode educaţionale formale şi non-formale.

Programele lingvistice internaţionale de limbă spaniolă sunt organizate sub egida London Thames Group care organizează cursuri de peste 30 de ani, cu un flux de peste 600 de participanţi şcoliti in fiecare an.

Cursurile sunt concepute conform normelor de clasificare recunoscute la nivel european : A₁ , A₂ , B₁, B₂, C₁ , C₂ şi ofera posibilitatea pregatirii rapide si eficiente pentru atestatul de limba DELE ( Diploma Espanol como Lengua Extranjera ).
Programul oferit de Mara Study este conceput astfel încat sa poată satiface toate nevoile de la copii la adulţi şi de la nivelul elementar la cel avansat şi business combinând armonios studiul cu relaxarea.

Locaţia a fost aleasă special pentru calitaţile sale curriculare şi/sau extracurriculare. Almeria este una din cele mai frumoase zone din regiunea Andaluzia şi care încă mai pastrează farmecul tradiţional, pastrându-se neatinsă de exagerarile modernizării. Numeroasele atracţii turistice : plajele pitoresti cu nisip auriu, Parcul Naţional Cabo de Gata cu una din cele mai mari colonii de flamingo roz, Muzeul Uleiului de măsline , Palatul Marchizilor de Cabra, Observatorul de la Calar Alto sau Peşterile de la Sorbas şi nu în ultimul rând satele tradiţionale din imprejurimi cu clădirile lor perfect albe ce dau impresia construţiei lor din sare, toate oferă o atmosferă de relaxare.

Anul acesta promovăm cursurile combinate Learn&Relax :

Curs de limbă Spaniolă Generală clasic (20ore/săptămână ) şi intensiv ( 30 ore/ săptămână ) cu grupe de maxim 10 cursanţi si minim 5.

Curs de limbă Spaniolă Business Manager ( 30ore/săptămână dintre care 10ore individual cu profesorul ) cu grupe de 4 – 8 cursanţi şi Business Executive (40ore/săptămână toate individual cu profesorul).

Curs de limbă Spaniolă combinat cu ore de artă: 20 ore/săptămână + Ceramica, Muzica, Dans, Diving.

Curs de limbă Spaniolă de pregatire pentru susţinerea atestatului de limbă DELE ( Diploma de Spaniolă ca limbă straină ).

Atuul acestui tip de cursuri , pe lângă îmbinarea utilului cu plăcutul, este că nu sunteţi legaţi de o singură dată. Cursurile încep în fiecare săptămână imediat ce s-au strâns numarul minim de participanţi.

Veniţi cu prietenii şi o să aveţi cu siguranţă un sejur de tipul relax&study senzaţional!

Nu rataţi ocazia de a învaţa şi a vă relaxa într-o locaţie ferită de agitaţia lumii mondene!

Pentru detalii suplimentare apasati AICI

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s