Cine suntem noi ?

MARA TRAVEL, infiintata in 1990 printre primele agentii de turism private din Romania, a generat ulterior crearea grupului MARA TRAVEL GROUP.

Cu un personal prietenos si profesionist, Agentia de Calatorii Mara a castigat increderea clientilor sai pretentiosi, acestia revenind an de an cu noi solicitari din ce in ce mai diverse. S-a impus astfel crearea in 1997 a unui nou departament specializat pe servicii de turism educational, ce ofera copiilor, tinerilor si adultilor sansa de a invata o limba straina ‘la ea acasa’ la cele mai bune scoli.

Cu timpul, acest departament si-a capatat propriul nume: MARA STUDY TURISM.

Succesul activitatii noastre se datoreaza experientei de 17 ani in turismul educational, competentei personalului si colaboratorilor nostri externi selectati cu multa atentie, institutii de invatamant prestigioase din Marea Britanie, Irlanda, Austria, Franta, Germania, Elvetia, Spania, Italia, SUA, Canada, China, Japonia, Africa de Sud, Australia, Noua Zeelanda etc.


De ce turism educational ?

A studia in strainatate, pe langa invatarea unei limbi noi, aprofundarea unei limbi cunoscute sau urmarea unui program academic, inseamna cunoasterea unei culturi noi, diferita, descoperirea de traditii si obiceiuri noi, respectul fata de ceilalti, evolutia si atingerea maturitatii ca individ.

De-a lungul anilor, mii de copii au descoperit prin intermediul MARA STUDY TURISM avantajele sistemelor de invatamant occidentale, viata de student in campusuri moderne, si-au facut prieteni noi, si-au invins timiditatea si au invatat sa se descurce pe cont propriu. Aceste experiente s-au dovedit foarte utile in cadrul procesului lor de maturizare, iar multi dintre ei si-au continuat apoi studiile in colegii si universitati de prestigiu din strainatate.


Ce oferim noi?

MARA STUDY TURISM, impreuna cu partenerii sai (scoli de limbi straine, colegii de prestigiu si universitati internationale) va ofera:

  • tabere internationale pentrtu copii si tineri;
  • cursuri de limbi straine pentru tineri si adulti de orice varsta si orice nivel lingvistic;
  • consultanta pentru admiterea la colegii din strainatate;
  • consultanta pentru admiterea la universitati din strainatate;
  • consultanta pentru admiterea la universitati din Marea Britanie prin sistemul de aplicare UCAS, in calitate de agent acreditat.

Toate cursurile implicate in programele noastre educationale sunt predate de catre profesori vorbitori nativi ai limbii respective, cu bogata experienta pedagogica, sau de catre specialisti in domeniile respective (arte sau sport).

La sfarsitul fiecarui curs absolvit cu succes, studentii primesc un certificat, in functie de programul urmat.

In functie de varsta si programul ales, cazarea se poate face in campusurile scolilor, rezidente studentesti, familii gazda, apartamente pentru studenti sau hotel.

In functie de program, varsta si tipul de cazare, sunt disponibile urmatoarele tipuri de regim de masa: pensiune completa, demipensiune, mic dejun sau self catering.

Pe langa cursuri, scolile ofera un program bogat de activitati de recreere si socializare si excursii in locatii de interes turistic din zona.

Chiar daca sunt inca mici, copiii dvs. pot participa la programe ce au loc in strainatate, calatorind pana la destinatie in deplina siguranta, beneficiind de serviciul de minor neinsotit oferit de companiile aeriene.

Alternativ, copiii pot merge in taberele de grup pe care le organizam in fiecare vacanta, unde acestia vor pleca impreuna cu un insotitor de grup.

Persoanele adulte de orice varsta pot opta pentru un sejur lingvistic de invatare sau perfectionare a unei limbi straine, socializand cu persoane de varsta apropiata, cu preocupari similare si avand in acelasi timp prilejul de a cunoaste culturile altor popoare.

Pentru toate programele educationale, MARA STUDY TURISM va ofera toate serviciile turistice complementare: bilete de avion, transferuri, rezervari hotel, asigurari de calatorie, asigurari speciale pentru activitatile sportive si asigurari storno.

Pe intreaga durata a desfasurarii programelor, cursantii sau parintii beneficiaza de suport telefonic 24 h / 24.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s