De ce sa studiezi in strainatate?

Decizia unui tanar de a studia in strainatate reflecta dorinta de deschidere catre orizonturi noi, de aprofundare a cunostintelor dobandite in scolile din Romania si de imbratisare a unei culturi noi, impreuna cu traditiile si obiceiurile ei, toate acestea avand ca obiectiv dezvoltarea personala si intelectuala.

Pana la finalul anilor de liceu, elevii acumuleaza astfel nu doar un bagaj de cunostinte teoretice si abilitati practice, ci isi dezvolta si capacitatea de comunicare si socializare, foarte necesara in ziua de azi.

Programele scolare din Marea Britanie, Germania, Franta, Elvetia sau S.U.A. sunt recunoscute ca fiind riguroase si complexe, cu un curriculum care pune accent pe partea academica si pe dezvoltarea personala a elevilor.

O educatie temeinica iti poate creste considerabil sansele de a fi admis la universitatile la care visezi.

De-a lungul anilor, mii de copii au descoperit, prin intermediul nostru, in taberele internationale avantajele sistemelor de invatamant occidentale, viata de student din campusuri moderne, si-au facut prieteni noi, si-au invins timiditatea si au invatat sa se descurce pe cont propriu. Aceste experiente s-au dovedit foarte utile in cadrul procesului lor de maturizare, multi dintre ei alegand sa isi continue studiile pe termen lung in strainatate.

Avantajele inscrierii prin Mara Study

Procesul de inscriere la un liceu din strainatate este laborios si presupune timp, resurse si atentie la detalii. Scopul nostru este de a ne asigura ca sansele dvs. de succes sunt maxime, de aceea va sprijinim pas cu pas in acest demers, oferindu-va informatii actuale despre sistemul de invatamant din tara care va intereseaza, oferindu-va programele potrivite si raspunzandu-va la toate intrebarile.

Consultanta inseamna mult mai mult decat prezentarea unui document cu detalii despre un program sau o scoala. In urma discutiilor cu dvs., va ajutam sa va faceti o imagine de ansamblu a ceea ce inseamna scolarizarea in alta tara, din toate punctele de vedere. Avem parteneriate incheiate de-a lungul celor 17 ani de experienta cu numeroase colegii internationale si cunoastem bine profilul fiecarei scoli si cerintele pentru potentialii candidati la admitere.

Fiecare persoana este diferita, de aceea consultanta trebuie realizata in mod personalizat.

Mara Study va sprijina pe intreaga durata a procesului de admitere si va este alaturi pe tot parcursul scolarizarii. Suntem aici pentru a va ajuta sa faceti alegerea potrivita si pentru a va facilita trecerea de la sistemul de invatamant romanesc la cele din strainatate.

Reclame

Un gând despre &8222;Studii in Strainatate&8221;

  1. Buna ziua

    Imi spuneti va rog daca ma puteti indruma spre universitati unde pot studia Criminal law, dar nu in Marea Britanie?
    Doresc doar sa stiu daca aveti colaborari cu universitati care au acest gen de programe chiar daca sunt incluse in cadrul universitatilor de drept.
    In eventualitatea ca ma puteti indruma exclusiv catre specialiazarea aceasta as dori o colaborare cu dvs si binenteles va voi da mai multe informatii despre situatia mea scolara .

    Multumesc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s