VOULEZ- VOUS PARLER FRANCAIS ?

   …avec NOUS ?
azurlingua-ecole-de-langues-nizza_13793473181890  Poti sa iti indeplinesti un vis.  Acela de a invata FRANCEZA in FRANTA

Franta pentru noi insemna eleganta, rafinament, romantism, bucurie, maretie, arta, cultura, natura, relaxare dar v-ati gandit vreodata ca pe langa toate acestea puteti sa invatati limba franceza, sau sa o perfectionati, combinand toate acestea intr-un mod placut si atractiv?

Puteti alege maretia Parisului sau Coasta de Azur- Nisa ca „destinatie pentru educatie”, indiferent ca aveti 18, 40 sau 60 de ani. Niciodata nu e tarziu sa faci ceea ce iti place. Niciodata nu e prea tarziu sa alegi un curs de limba franceza.

Orele de curs sunt interesante, bazate pe comunicare si garanteaza progresul rapid pentru ca lectiile sunt predate exclusiv de catre profesori vorbitori nativi, cu o bogata experienta in activitatea de predare a limbii franceze ca limba straina. Avantajul de a intalni colegi din toate colturile lumii, posibilitatea de distractie si socializare, la orice varsta nu este de neglijat. Dupa terminarea cursurilor care pot fi generale, intensive, de specialitate, la orice nivel, exista o varietate de activitati sociale disponibile cursantilor: vizite la obiective turistice din Paris (Notre Dame, Muzeul Luvru, Saint Chapelle, Champs Elysees, Tour Eiffel, Muzeul Orsay), iesiri la restaurante, cafenele, vizionari de filme, croaziere pe Sena sau daca preferati mai mult distractia de pe Coasta de Azur va recomandam Nisa si plimbarile pe „Promenade des Anglais”, degustarile de vin si branza, petrecerile pe plaja, si alte provocari : scuba diving, cannyoning, etc.

Aici se combina armonios activitatile, excursiile de o zi la Cannes, Insulele Lerins, Monaco, Saint Tropez si de jumatate de zi la Nisa, St.Paulde Vence, Beaulieu cu lectiile de limba franceza care pot fi dupa preferinte Cursuri generale, intensive, cursuri de franceza pentru afaceri, cursuri individuale, pentru pregatire universitara, cosmetic-SPA training/workshop, pregatire DELF A1/A2/B1/B2, training pentru proferori de franceza, programe de familie si nu in ultimul rand programe pentru Seniori, peste 50 de ani.

Merita sa incerci sa inveti franceza in Franta nu-i asa? In numai doua saptamani poti avea si o vacanta reusita si o certificare a cunoasterii unei limbi straine la un nivel superior.

Noi va stam la dispozitie cu detalii !

http://mara-study.ro/uploads/products_1925/FullImage.pdf  PARIS

http://mara-study.ro/uploads/products_2184/FullImage.pdf  NISA

Lasă un comentariu